Lloc de Projecció:
FOMENT

Data i Hora:
13.01.17 - 22H

100 METROS

Genere: Drama - Duracio: 90 MINUTS
Direccio: Marcel Barrena (Espanya 2016)
Interpretacio: Dani Rovira i Karra Elejalde
Ramón, pare de família, viu per al treball fins que el seu cos comença a fallar. Diagnosticat d'es-clerosi múltiple tots els pronòstics semblen indicar que en un any no serà capaç de caminar ni 100 metres. Ramón decideix plantar-li cara a la vida participant en la prova esportiva més dura del planeta.Lloc de Projecció:
FOMENT

Data i Hora:
11.04.14 - 22H

12 AÑOS DE ESCLAVITUD

Genere: Drama - Duracio: 133 minuts
Direccio: Steve McQueen
Interpretacio: Chiwetell Ejoiifor, Michael Fassbender
Basada en un fet real ocorregut en 1850, narra la història de Solomon Northup, un culte músic negre -i home lliure- que vivia amb la seva família a Nova York. Després de compartir una copa amb dos desconeguts, Solomon descobreix que ha estat drogat i segrestat per ser venut com a esclau en el Sud en una plantació de Louisiana. Renunciant a abandonar l'esperança, Solomon contempla com tots a la seva al voltant sucumbeixen a la violència, a l'abús emocional i a la desesperança. Llavors decideix córrer riscos increïbles i confiar en la gent menys aparent per intentar recuperar la seva llibertat i reunir-se amb la seva família.Lloc de Projecció:
FOMENT

Data i Hora:
11.03.16 - 22H

45 AÑOS

Genere: Drama - Duracio: 93 Minuts
Direccio: Andrew Haig
Interpretacio: Tom Curtenay, Charlotte Rampling
Solament falta una setmana perquè Kate i Geoff Mercer celebrin el 45 aniversari de les seves noces. Tenen pensat donar una festa i els preparatius van vent en popa. Llavors, Geoff rep una carta comunicant-li que ha estat descobert el cos del seu primer amor, congelat i intacte en una glacera dels Alps suïssos. Cinc dies després, quan arriba el dia de la festa, pot ser que ja no quedi res que celebrar.Lloc de Projecció:
FOMENT

Data i Hora:
11.03.16 - 22H

45 AÑOS

Genere: Drama - Duracio: 93
Direccio: Andrew Haig (Regne Unit 2015)
Interpretacio: Tom Curtenay, Charlotte Rampling
Sols falta una setmana perquè Kate i Geoff Mercer celebrin el 45 aniversari de les seves noces. Tenen pensat donar una festa i els preparatius van vent en popa. Llavors, Geoff rep una carta comunicant-li que ha estat descobert el cos del seu primer amor, congelat i intacte en una glacera dels Alps suïssos. Cinc dies després, quan arriba el dia de la festa, pot ser que ja no quedi res que celebrar.