Lloc de Projecció:
FOMENT

Data i Hora:
18 AL 23 DE MARC 2018 - 19H

XII MOSTRA INRERCULTURAL

Genere: - Duracio:
Direccio:
Interpretacio:Lloc de Projecció:
FOMENT

Data i Hora:
21,07,18 - 19H

Hidden Figures (Figuras ocultas)

Genere: drama - Duracio: 127 minuts
Direccio: Teodore Melfi
Interpretacio: Tarajo P. Henson, Octavia Spencer
Narra la història mai explicada de tres brillants dones científiques afroamericanes que van treballar en la NASA al començament dels anys seixanta (en plena carrera espacial, i així mateix a la meitat de la lluita pels drets civils dels negres nord-americans) en l'ambiciós projecte de posar en òrbita a l'astronauta John Glenn.Lloc de Projecció:
foment

Data i Hora:
22.03.18 - 19h

ENTRE MAESTROS

Genere: DOCUMENTAL - Duracio: 85 MINUTS
Direccio: Pablo Usón
Interpretacio:
Un grup d'adolescents, desmotivats per l'educació que han rebut a l'escola, assisteixen durant dotze dies a unes classes especials. Un mestre intenta ajudar-los a conèixer-se a si mateixos, al fet que descobreixin l'enorme potencial que porten dins. Un nou mètode d'ensenyament que ell crida “educar empoderando”. Un documental sobre l'experiència real i directa d'un professor de matemàtiques i física que pretén que onze alumnes recuperin la motivació i l'autoestima. Una experiència basada en el respecte, la confiança i la provocació.Lloc de Projecció:
FOMENT

Data i Hora:
23.03.18 - 19H

JULIA IST

Genere: Drama - Duracio: 90 MINUTS
Direccio: Elena Martin
Interpretacio: Elewma Martin, Oriol Puig
Abans d'anar-se a Berlín d'Erasmus, el futur semblava molt clar per a Júlia, una estudiant d'arquitectura de 21 anys. Una vegada allí, completament sola per primera vegada, s'adona que no es coneix tan bé a si mateixa com pensava i que no té ni idea del que vol fer. Haurà d'assumir el repte de construir-se una nova vida en una ciutat enorme i plena de gent.